SweetGirl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » SweetGirl » Разные темы » зно


зно

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Здравствуйте, а как вы считаете реально ребенку подготовится к зно по английскому качествено без репетитора? Или все таки лучше нанять педагога?

0

2

та ну не гоните, наймите лучше репетитора! а то я вот не верю что ребенок сможет так классно прям сам подготовиться

0

3

Ну что за вопросы, это вам надо смотреть по уровню знаний вашего ребенка. У меня сын хоть и неплохо учился, но вот сам готовится к зно по английскому побоялся, ведь от баллов зависит поступление в вуз. Мы вот выбрали сыну тут https://sky-lingua.com/vno/ педагога для подготовки к ЗНО по английскому онлайн. Занятия проводятся по Скайпу, очень удобно вообще в нынешних условиях, не надо никуда ехать,нет риска заражения. Педагог отлично объясняет, у него своя методика авторская.

0

4

ЗНО (Зовнішнє незалежне оцінювання) є важливим етапом вступу до вищих навчальних закладів, і репетитор, спеціалізований на підготовці до ЗНО, може бути корисним для досягнення високих результатів. Ось кілька порад щодо пошуку онлайн репетитора для підготовки до ЗНО:

Рекомендації та відгуки: Перегляньте рекомендації та відгуки про репетиторів, які спеціалізуються на підготовці до ЗНО. Це допоможе вам отримати уявлення про їх досвід, ефективність та здатність допомогти учням досягти успіху.    Найкращі репетитори на сайті «Легко в учебе»           Онлайн репетитор ЗНО

0

5

Зверніть увагу на досвід репетитора в підготовці до ЗНО. Питайте про тривалість їхньої роботи з учнями, які результати вони досягали, і які методи використовували для підготовки.

Фахові знання: Переконайтеся, що репетитор має глибокі знання та розуміння того, що вимагається на ЗНО. Запитайте про їхню освіту, кваліфікації та наскільки добре вони ознайомлені з вимогами тестування.

Гнучкість графіку та методи навчання: Переконайтеся, що репетитор може пристосуватися до вашого графіку та має гнучкість в проведенні уроків онлайн. Запитайте про їхні методи навчання, матеріали, які вони використовують, та як вони будуть оцінювати ваші знання та прогрес.    Найкращі репетитори на сайті «Помощь студенту»      Підготовка до ЗНО

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»



Вы здесь » SweetGirl » Разные темы » зно