SweetGirl

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » SweetGirl » Разные темы » Література для дітей


Література для дітей

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Всім привіт! Чи читають ваші діти книги самостійно або ж читаєте ви їм їх? Я ось думаю дочка 7 років долучити до читання, але не знаю з чого почати і яку книгу краще вибрати для цього? Підкажіть?

0

2

Ой, дітки в такому віці настільки різні, що судити по одному або двом буде нерозумно)
Але наскільки я знаю, все люблять казки, тому з них і можна почати, наприклад. А там вже дивитися по ситуації.

0

3

Підіть удвох в книжковий і подбайте якісь варіанти підходящі за описом. Ми завжди так робимо, нешвидко, але продуктивно)
Ми любимо більш розвиваючі книги з великими картинками, першокласники)

0

4

Скажу вам так, в цій справі так само важливо бажання дитини.
Ми ось зараз замовили "Гаррі Поттер і Таємна кімната" з кольоровими ілюстраціями від Роулінг, в магазині "Букіш" https://bookish.kiev.ua/literatura-dlya-ditei дочки подобається, тому що д цього дивилися фільми і їй було дуже цікаво.
Тут важливий підхід, для початку зацікавте дитину, щоб вона сама хотіла читати, зробити це буде непросто, але можливо, запевняю вас.
Можна почати з чогось простого, на сайті великий вибір дитячої літератури.
https://bookinstein.com.ua/image/cache/catalog/products/idA0000012473/idA0000012473-500x700.png

Отредактировано Murka (2020-10-28 20:11:32)

0

5

Действительно все  детки очень разные. Даже на примере своих могу сказать, что  они будто и не братья,  и совсем друг  на друга не похожи. У меня трое мальчишек: двое одного возраста, такие как ваша дочка, только на год старше, а третий мальчиш ему уже 11 лет. Так вот младший очень тянется к книгам сам. Каждый вечер просит ему почитать сказки, да и сам уже читает хорошо. Старшего я заставляю учить немецкий. Купила ему учебники в БритишБук beste-freunde https://www.britishbook.ua/series/beste-freunde/ и занимаемся вместе, потому что сам не хочет. А третий младший вообще только на улице гуляет, а читать не любит.

0

6

Хочу купити педагогічні книги, порадьте будь ласка хороший книжковий магазин.

0

7

Чудова ідея, теж збираюся замовляти книги по педагогіці та вихованню дітей https://book-ye.com.ua/catalog/pedahohi … khovannya/ ось в цьому книжковому магазині Книгарня "Є". Дуже сподобалися екземпляри "Монтесорі. 150 занять з малюком", "Якщо складно з дитиною" та звісно ж "Матір вам не наймичка". Зараз ці книги в топах продажів, а замовивши на суму від 500 грн до 9 березня, ми зможемо взяти участь в розіграшу Айфон 14. Так що давайте не будемо втрачати такий шанс.

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»



Вы здесь » SweetGirl » Разные темы » Література для дітей